KDV             

Opvang, Onderwijs en Ontspanning

Op De Akker bieden we ouders de mogelijkheid om opvang, onderwijs en ontspanning voor kinderen van 0 t/m 4 jaar te combineren. Hiervoor zijn we elke schooldag geopend van 7.00 -19.00 uur.

Kinderdagopvang                                                                                                                   
In Dieren verzorgt KSH op basisschool de Akker een kinderdagopvang (0-4 jarigen). 

Er is ook een peutergroep in combinatie met het KDV. Deze peutergroep werkt onder begeleiding van gediplomeerde pedagogisch medewerkers met het programma 'Ben ik in Beeld', voor alle leergierige peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is tijdens schoolweken op woensdag en vrijdagochtend geopend van 08:30 uur tot 11:30 uur.

Op de Akker en bij de KSH zelf zijn er infopakketten beschikbaar met meer informatie o.a. over de verschillende af te nemen pakketten. Zo is er een speciaal pakket in samenwerking met de Akker voor leerlingen die naar De Akker gaan. De peutergroep is in combinatie met het kinderdagverblijf. 

De Kinderopvang van KSH in basisschool de Akker
Sinds 9 september 2019 is er een uniek kinderdagverblijf binnen De Akker gevestigd, waar kinderen van 0 tot 4 jaar worden opgevangen. De visie van KSH 'Het moet gewoon leuk zijn' zie je ook hier  terug. Zo zijn er op ons kinderdagverblijf verschillende hoekjes waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Daarnaast hebben de kinderen in de gymzaal of op de buitenspeelplaats de ruimte om te bewegen. Ook kunnen ze meedoen aan activiteiten en workshops zoals peuteryoga en muziek.  

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze peutergroep, kinderopvang en ons pedagogisch beleid kunt u contact opnemen met ons. Op de Akker zijn er brochures met inschrijfinformatie beschikbaar. 

KSH KDV De Akker
Locatie Akker
Admiraal Helfrichlaan 13e
6952 GA Dieren
Telnr.: 0313 - 214042
Email: akker@kinderservicehotels.nl 
Website: www.kinderservicehotels.nl

De KSH verzorgt de kinderopvang voor de kinderen van 0-13 jaar oud binnen ons gebouw. De kinderdagopvang voor de kinderen van 0-4 jaar oud Kinderdagverblijf Dieren (Gelderland) | Van 0 tot 4 jaar (kinderservicehotels.nl) en de naschoolse opvang voor de kinderen van de basisschoolleeftijd. BSO Dieren | Buitenschoolse opvang op 2 locaties in Dieren (kinderservicehotels.nl) 

deze website is gerealiseerd door Heutink ICT